Skip to main content

Avís Legal

AVÍS LEGAL / CORREU ELECTRÒNIC:

Aquest missatge i els seus fitxers adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, podent contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva comunicació, reproducció o distribució sense l’autorització expressa de JUAN JOSÉ GARZÓN CALVO. Si vostè no és el destinatari final, si us plau, elimini’l i informi’ns per aquesta via.

PROTECCIÓ DE DADES:

De conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (RGPD), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), l’informem que les dades personals i la direcció de correu electrònic de l’interessat, es tractaran sota la responsabilitat de JUAN JOSÉ GARZÓN CALVO per un interès legítim i per a l’enviament de comunicacions sobre els nostres productes i serveis, i es conservaran mentre cap de les parts s’oposi a ell. Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal. L’informem que pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament dirigint-se a:

Rambla Catalunya Nº 75 3º 1º 08007 Barcelona.. Correu electrònic: j.garzon@icab.cat. Si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent, podrà presentar una reclamació davant l’autoritat de control a apdcat.gencat.cat.

PUBLICITAT:

En compliment del previst en l’article 21 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), si vostè no desitja rebre més informació sobre els nostres productes i/o serveis, pot donar-se de baixa enviant un correu electrònic a j.garzon@icab.cat, indicant en l’Assumpte «BAJA» o «NO ENVIAR».

1. DADES IDENTIFICATIVES:

En compliment amb el deure d’informació recollit en l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: l’empresa titular del domini web és JUAN JOSÉ GARZÓN CALVO, amb domicili a aquests efectes a Rambla Catalunya Nº 75 3º 1º 08007 Barcelona. , NIF 43.425.743-H. Correu electrònic de contacte: j.garzon@icab.cat

2. USUARIS:

L’accés i/o ús d’aquest portal de JUAN JOSÉ GARZÓN CALVO atribueix la condició d’USUARI, que accepta, des del dit accés i/o ús, les Condicions Generals d’Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran d’aplicació independentment de les Condicions Generals de Contractació que en el seu cas resultin d’obligat compliment.

3. ÚS DEL WEB:

j.garzon@icab.cat proporciona accés a multitud d’informacions, serveis, programes o dades (en endavant, «els continguts») a Internet pertanyents a JUAN JOSÉ GARZÓN CALVO o als seus llicenciants als quals l’USUARI pugui tenir accés. L’USUARI assumeix la responsabilitat de l’ús del portal. Aquesta responsabilitat s’estén al registre que fos necessari per accedir a determinats serveis o continguts.

En aquest registre l’USUARI serà responsable d’aportar informació veraz i lícita. Com a conseqüència d’aquest registre, a l’USUARI se li pot proporcionar una contrasenya de la qual serà responsable, comprometent-se a fer un ús diligent i confidencial de la mateixa.

Abrir chat
Despatx Jurídic
Hola 👋
En què et podem ajudar?